Lördag.

Go kväll på er!

Idag hade vi sovmorgon men min morgonpigga pappa ringde i vanlig ordning och väckte oss vid halv 9, somna om som tur va !:)
Idag stod städning av gamla lägenheten på schemat inte det roligaste när det dessutom var så fint väder, men vi var väligt effektiva så det gick ju snabbt det var ju typ bara golv och sånt kvar resten hade ju de tagit förra helgen då ja jobba ;)
När vi var klara åt vi lite och sedan vila ja en halv timme innan det var dax att bege sig mot Grebbestad och till canivalen , hämta upp Maja och Jacob hos mormor på vägen , så mysigt att ha med dem. Tåget var roligt att se , har aldrig sett de innan.. Dock de som sett de förr tyckte inte de var något att ha! Vi gick och strosa runt lite åt Langos , ett måste när man är i Grebbestad tycker jag! Sedan hoppa Maja och Jacob i en stor hoppborg :) Annars var det inte så mycket att se men roligt att kolla på folk :)
Innan vi åkte hem åkte vi till en gammal gravplats där det roligt och intressant å kika där.
Nu sitter vi här hemma och ska snart kolla på ett avsnitt troue blood, Vera ligger här utslagen i sin bädd det har varit mycket socialträning för henne idag. men som vanligt har det gått väldigt bra. :)

Imorgon hoppas vi på fint väder , isåfall ska vi åka å bada :)
Hoppas ni haft en toppen dag !!
kramar Johanna !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0