dagarna som varit

Hejsan på er!

tar mig tid och skriver några rader här eftersom jag inte hunnit mer det de senaste dagarna.
 
I torsdags var det jobb för hela slanten 8-21 sedan hem och sova typ.
 
Fredag. Var vi och fixa de sista med julklapparna på fm , fasen va mkt folk de var överallt då. Alla skulle väl säkert gära samma sak som vi, fixa med julisar :) vid 1 åkte vi hem mot mamma och åt mat innan vi stack till Liseberg för en väldigt lyckad kväll. Meja satt på ryggen mestadels och var nöjd över att titta på lamporna och allt folk. Förr förra året när vi var där senast sa jag till rikard att nästa gång vi är här kanske vi har med oss vårt barn, och det hade vi ju. Helt underbart att få se hennes ögon tindra och titta nyfiken på sakerna som fanns där. Vi åkte en karusell som jag hade bestämt mig för innan vi kom dit att vi skulle åka, Sagoslottet , Meja kolla väldigt på figurerna som var där inne..  
Någon soman väldigt gott i sängen när vi kom hem på kvällen :) 
 
Idag ringde kl 7.30 och när jag tassa upp sov fortfarande mina favoriter. Idag har jag jobbar 9-19 Rikard hämta mig medans Meja var hos pappa. vi stanna där en stund och åt mat och så. Stora syster från huvudstaden kom ju hem idag det var i sommras vi sågs senast så det var himla roligt att ses :) 
Nu sitter jag här Rikard är nere i tvättstugan och när han kommer upp ska vi kolla på svenska hjälte galan som gick i går. (webtv ) ska lägga mig tidigt idag , ögonen går i kors :) 
 
Imorgon ska vi till Lyse till rikards fina föräldar och fira jul där och även sova över, det blir mysigt! :) 
 
hoppas ni får/har de bra! kramis
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0