Mejas födelsedag!

Idag är det ingen vanlig dag minsann, idag har Meja varit hos oss utanför magen i ett helt år. Detta året har gått så otroligt fort! Varje dag har varit full att glädje och lycka. 
 
Meja är en glad tjej som älskar att härmas. 
Saker som Meja kan : Hon vet vart foten, näsan, magen och tutten är.
Meja kan säga: Hej, Nej , Mamma,pappa, morfar, farfar, titta, där, napp, hoppa, wow och gör sin väldigt förstådd genom kroppsspråket. :) 
Meja kan grypa och ställer sig och går runt saker och kan ställa sig och släppa en hand, men vågar inte ta steget att släppa taget. hon kan även ta sig ur soffan väldigt bra ! 
Mejas favorit mat är pasta som hon kan sitta och äta med fingrarna och ägg, det hade hon nog kunnat leva på :) 
När Meja och Pappa myser i soffan delar det på ett äpple, det är lycka de :) 
 
Meja älskar att vara utan kläder så hemma är hon nästan i bara blöjan! :) 
Gunga är en stor favorit när vi är ute och även åka pulka som vi gjort nu när det varit snö. Inne gillar Meja att titta i sina böcker och kan sitta väldigt länge och kika :) 
Meja är en väldigt bestämd tjej som vet var hon vill, hon är väldens finaste och ingen är stoltare än jag! :) 
 
 
Tyvärr blev kalaset för Meja inställt eftersom hon hade magsjuka här om dagen och vi ville inte smitta någon. Men vi har tagit de lung idag , tant sarah kom förbi och lämna paket och julklappan , mamman fick också julklapp :) Rikards familj kom på egen risk för att fira Meja , de hade med sig pizza och stanna bara en liten stund. hoppas de inte blir sjuka! NU har jag en Meja som minsann inte vill sova, så hon får väl vara vaken en stund till , man fyller ju bara 1 en gång! 
Ha de fint ! kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0