Midsommar

Hej på er! 
 
Nu tänkte jag berätta lite om helgen som varit..
 
Fredag: Ja vakna ju som sagt kl 5 och vid åtta vakna Meja och Rikard! Vi gjorde oss i ordning och packa sedan begav vi oss till torp där vi köpte frulle :) Mätta och goa åkte vi vidare till Lyse där vi träffa Rikards fina familj, vi åt lite midsommar mat och hade de som vanligt trevlig :) När klockan närma sig 5 gjorde vi oss ordning och begav oss till familjen Bergman där vi gick vidare till Gabbi och David där vi spendera kvällen med fina människor :) God mat och massa goa barn, det kunde inte bli bättre, jo vädret! Men när den västa skuren kom satt vi inne i ett förtält och hade de mysigt! 
Det blev en sen kväll och vi var trötta när vi anlände till Lyse tur var väl de när vi knödde ner oss i en 90 säng ;) 
 
Lördag: Sovmorgon ! frukost och en promenad upp till fjälla bjöds de på. God mat ! Sedan åkte vi vidare till crusingen , vi åkte med Jenny m familj! Vi åt thai/kina innan vi begav oss för att kika på bilarna. Som otur va så ville inte vädret hålla i sig så vi åkte hem efter en stund och då var klockan i och för sig mkt för en liten flicka.. 
 
Söndag: Vakna vid 9 då var rikard redan vakan och undra om jag ville sova en stund till - Ja tack! 10.15 kom han och Meja in och väckte mig med frukost på sängen! :) Dagen kunde inte börjat bättre ! Det blev en tur till skalbankarna med pappa i dag , det var väldigt fiint där. vi var ute och gick nästan 1.5 timme. Lunch åt vi på blomsterlandet. resten av dagen har varit lugn och skön så där som söndagar ska vara! Pannkakor till kvällsmat , badat meja , duschat  nu är det bara bädda rent i sängen och somna skatten som är kvar :) 
 
hoppas ni haft en bra helg! kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0