Söndag!

Hej!

redan söndag! vart har helgen tagit vägen?? igår tog vi oss en promenad med Jenny och stefan på mollön! vi gick till ett jättefint ställe vid havet! Vera fick bada för fösta gången i år, lycka!

vi tog vägen om spara innan vi åkte hem och åt kyckling sallad sedan var de bara att göra sig kalasfin! Det var trevligt på kalaset och runt 20 var meja trött så då åkte vi hem. när vi la Meja igår somna både jag och Rikard så kl 21 sov hela familjen ;) vi vakna i dag kl 10 :)

i natt var första gången för Meja utan välling på natten, hon fick vatten och det gick lika bra :) jag vet att det kanske är sent att sluta med de nu men det har funderat bra och jag tycker inte det är jobbigt. men eftersom meja äter dåligt gjorde vi detta för att testa om hon äter bättre på dagarna :)

idag åt vi god frukost och plocka ordning här hemma. hängde upp lite tavlor å sånt (äntligen) vi mätte sängen och i mejas rum så nästa helg ska meja få vårt sovrum å vi tar hennes lekrum. bättre hon får de stora nu när de blir två :) så nästa helg blir det nog en tur till Ikea :)

Nu vilar Meja och Rikard åkte precis å fiska. När meja vaknar sedan ska vi ut å leka :) hoppas er helg varit bra ★

kram










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0