Helgen!

Lördag: När vi vaknat och fått i oss lite frukost packa vi i hop oss och åkte till götlaborg där vi spendera några timmar på Universeum! Vi var där med meja när hon var yngre och då var lamporna mest roliga, Nu hade hon lite mer utbyte av de och kolla och härma alla djuren hon såg, fiskarna var ju väldigt spännande :) 
Innan vi åkte hem tog vi vägen om IKEA där vi åt lunch och köpte lite små saker som ljus , förvaringsbackar till Mejas rum och hakklappar ! Någon somna väldigt gott i bilen på vägen hem :) När vi kom hem tog vi de lungt och jag var trött och grinig så jag gick och la mig när Meja ville sova vid 22, lika bra för allas bästa ;) 
 
Söndag: Natten var inte den bästa någon vakna mycket och jag sov kasst och drömde två mardrömmar. Ush ! Men vi tog oss upp och jag gjortde havregrynsgröt frukost vilket Meja gilla, fast mest äpplemoset! :) Annars har vi plockat här hemma och tagit de lungt vilket är underbart i bland, När Rikard var på kickboxning vila jag och Meja i två timmar. Vi har ätit god mat , stek rotgrönsaker och god sås. Idag åt vi även efterrätt marängsvisch som jag inte ätit sedan midsommar, men va gott de är! :) Vi har spelat bingo lotto här i kväll men utan någon vinst , för mig var det inte ens nära till vinst. Nu försöker Rikard lägga Meja vi har bytt av i arbetet och hållt på snart i en timme., underbara unge! ;) 
 
Helgen har varit toppen med andra ord, älskar utflykterna med familjen det var det jag såg mest fram emot när jag skaffa barn att få göra massa roliga saker, få leka , få se henne ha de roligt och upptäcka nya saker. Min fina underbara duktiga dotter!
 
Imorgon drar vi till Lek och buslandet och röjjer loss där! har aldrig varit där innan så det ska bli skoj att komma dit och det tror jag Meja också tycker :) 
 
Hoppas ni haft en bra helg ni också! kram på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0