Lördag!

gokväll!

Starta dagen med sovmorgon till 7:30 gott!! vi gjorde ordning äggröra, bacon, jordgubbar och melon frukost! :) Sedan lekte vi massor i vanlig ordning dock lekte Meja väldigt mycket själv jag fick bara titta på. det är så roligt att titta och man får sig mååånga leenden på läpparna , underbara Meja!!

vi vila oss en stund på fm tidig em jag och Meja. under tiden var Rikard ute och fiska :) När vi vakna gjorde vi ordning mat som idag bestod av fetaost/soltorkadetomater fylld kycklingfile inlindat med bacon, klyftisar, tatziki och sallad. såå jädra gotg så ni anar inte :)

Efter maten packa vi oss i väg Meja med metspöt i högsta hugg, här skulle fiskas!! Meja invigde sitt spö med att fånga 5 mörtar och hela burken majs fick de också när de fick simma en stund i hinken innan vi släppte ut dom :) Vera fick sin dos av motion då hon fick simma en stund efter vi fiskat.

När vi kom hem gjorde vi äggmackekvällsmat och te, Meja drack 3 koppar :) Nu lägger Rikard Meja och jag ligger i soffan! hoppas ni haft en kanondag kram!












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0